Nieuws Curaçao

Beloning tip drugsroof politiebureau verhoogd

Het Openbaar Ministerie heeft de beloning voor informatie over de drugsroof van honderden kilo’s cocaïne uit het politiebureau Rio Canario verhoogd. Geen 20.000, maar 30.000 gulden is beschikbaar voor de gouden tip.

De mensen die zich tot heden hebben gemeld, hadden niet de beschikking over de informatie die heeft geleid tot een oplossing van deze zaak. Er zat bij de tot nu toe binnengekomen tips weliswaar veel informatie, maar kennelijk heeft niet iedereen voldoende vertrouwen om informatie te delen met het team.

Bij deze vraagt het Openbaar Ministerie nogmaals de aandacht van het publiek voor de zaak en merkt daarbij op dat uiterst zorgvuldig zal worden omgegaan met de informatie die mensen over deze strafzaak geven, en uiteraard ook met de mensen die bereid zijn dit te doen.

In aanvulling op het vorige persbericht stelt het Openbaar Ministerie tipgevers nu ook in staat om rechtstreeks naar het Openbaar Ministerie te bellen met informatie over deze zaak. Hiervoor is speciaal een officier van justitie aangewezen, die u direct aan de lijn krijgt.

Het speciale nummer is +5999 521-2109. Dit nummer is alleen beschikbaar voor informatie met betrekking tot deze drugsroof. Er kan ook gebeld of gewhatsappt worden naar nummer: +5999 521 3865. Of anoniem naar +5999 679 2896.


Deel dit artikel