Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

‘Misverstand’ weerhoudt MEO van maatregelen bij baseballfinale

door Op 22-10-2021

Een MEO controle gisteravond tijdens de grote baseball finale in het Tio Daou Ballpark heeft de gemoederen vandaag flink bezig gehouden. Een barmedewerker had geen QR-code bij zich, waarop maatregelen dreigden. De barmanager belde daarop rechtstreeks met MEO-minister Ruisandro Cijntje. Die instrueerde z’n ambtenaar in het stadion dat een vaccinatieboekje van de medewerker ook voldoende was. Hoofdinspecteur Ronnie Cornelis benadrukte vandaag dat dat niet klopt. De QR-code is het enige geldige bewijs, om fraude te voorkomen. De inspectie besloot gisteravond naar eigen zeggen eerst het onderlinge misverstand met de minister uit te praten, dus hebben ze geen verdere maatregelen genomen. Elders op het eiland werden wel mensen naar huis gestuurd die geen QR-code hadden. De finale werd trouwens gewonnen door de Wild Cats. Ze versloegen de Scorpions met 4-3.


Meningen van de lezer
  1. Ron   Op   23-10-2021 om 07:25

    Is dit in Curaçao strenger als in Nederland? In Nederland gelden de regels alleen voor bezoekers. Personeel hoeft geen QR-code, vaccinatie of testbewijs etc. te hebben.

    • Y.A. Graafland   Op   26-10-2021 om 05:57

      Vriendjes politiek is weer aan de orde van de dag. Regels gelden voor iedereen. Ook barmedewerkers, serverend personeel als de eigenaar.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *