Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

PNP boos op Silvania

door Op 18-02-2022

Financiënminister Silvania ligt weer onder vuur. Dit keer is PNP-parlementariër Elvin Gerard boos op de minister. In een interview sprak Silvania neerbuigend over PNP-leider en minister Ruthmilda Larmonie-Cecilia. Volgens Gerard moet Silvania worden terechtgewezen.

Premier Gilmar Pisas nam het gisteren op voor zijn partijgenoot tijdens de persconferentie. Volgens hem moet Silvania nog leren hoe hij zich als politicus moet uitdrukken. Deze week stapten ook de lijfwachten van Silvania op. De twee politieagenten hebben genoeg van het hufterig gedrag van de minister.


Meningen van de lezer
  1. Ben   Op   18-02-2022 om 11:57

    Premier Pisas vindt dat iedereen moet leren om zich als politicus te gedragen en dat ze moeten kunnen leren van hun vele fouten. Zolang het maar zijn ministers betreft. Met het vorige kabinet had hij geen moeite om het vertrouwen op te zeggen en weg te blijven in de Staten.

  2. dennisthemanace   Op   18-02-2022 om 18:51

    Pik Pisas laat nu zien hoe hypokriet hij is.Als het om een andere politikus zou gaan ,dan was het eiland te klein.Maar nu het om een partijgenoot gaat,moet het goed gepraat worden.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *