Nieuws Curaçao

Sandals stelt opening Curaçao Resort uit tot 1 juni

WILLEMSTAD – Sandals Royal Curaçao heeft de geplande opening van 14 april uitgesteld tot 1 juni. Volgens de hotelketen heeft dat vooral te maken met de toelevering van bouwmaterialen en andere logistiek. Ze noemt dat een wereldwijd probleem.

Gasten die door het uitstel worden getroffen kunnen hun geld terugkrijgen of hun aanstaande reservering omzetten naar een andere Sandals Resorts-locatie. Ook kunnen ze kiezen hun huidige Sandals Royal Curaçao vakantie om te boeken naar een latere datum.

Sandals Resorts zegt alle noodzakelijke wijzigingen in vliegtickets tot 600 dollar per persoon te vergoeden. Bovendien ontvangen alle getroffen gasten een resorttegoed van 250 dollar.

Eerste op Curaçao

Sandals Royal Curaçao is het 16e Sandals Resort in de wereld en het eerste op Curaçao. Het hotel is gelegen op 44 hectare binnen het privélandgoed van Santa Barbara, een exclusief 3.000 hectare groot beschermd reservaat. De ligging op het westen is ontworpen om Caribische zonsondergangen vast te leggen.

Het hotel beschikt over 351 kamers en suites in 24 kamercategorieën, waaronder twee nieuwe kenmerkende suitecategorieën, de Awa Seaside Butler Bungalows en Kurason Island Poolside Butler Bungalows, compleet met Tranquility Soaking Tubs, privézwembaden, butlerservice en sportieve en stijlvolle cabriolet MINI Coopers gratis voor gasten om te rijden tijdens het verkennen van het eiland.

Deel dit artikel