Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - De Stichting Pensioenfonds Caribisch Nederland (PCN) heeft recent de aankoop van het twintig kamers tellende Hotel Central in het centrum van Kralendijk afgerond. In dit pand is ook een café/restaurant en een commerciële ruimte.

bonhotelHotel Central is, zoals de naam aangeeft, zeer centraal gelegen en geliefd bij zowel zakenreizigers als toeristen. Het bestuur van PCN zegt enthousiast te zijn over de aankoop. ,,PCN heeft eerder uitgesproken actief te blijven beleggen op de drie BES-eilanden. De aankoop op Bonaire past uitstekend in ons lokale beleggingsbeleid. Naast een beoogd positief rendement, is het voor ons van groot belang om een economische en maatschappelijke bijdrage aan de gemeenschap van Bonaire te leveren”, aldus een persbericht van het pensioenfonds. De exploitatie van het hotel wordt uitbesteed aan MVSG Group, een Bonairiaanse onderneming bestaande uit een groep ‘young professionals’. MVSG is mede geselecteerd om haar passie en focus om Hotel Central te moderniseren, waarbij er in de toekomst nieuwe faciliteiten geboden worden om elke gast een optimale beleving te kunnen geven. ,,Hotel Central heeft alles in zich om te transformeren naar een hip, technologisch geavanceerd hotel, in combinatie met de ‘vibes’ van het moderne Bonaire. Wij zijn er trots op dat PCN ons als partner heeft geselecteerd en zijn ervan overtuigd dat wij als team Hotel Central een vernieuwde, betere toekomst kunnen bieden”, aldus Ginuervel Roach, een van de bestuurders van MVSG. PCN zal binnenkort bij Hotel Central in duurzame energie investeren ter ondersteuning van Blue Destination Bonaire.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.