Nieuws Curaçao

De 8e editie van CURA DOET op 30 & 31 juli 2021

De 8e editie van CURA DOET op 30 & 31 juli 2021

WILLEMSTAD — De 8e editie van de grootste vrijwilligersactie, CURA DOET wordt voortgezet op 30 & 31 juli 2021. Sinds de succesvolle lancering in 2014 melden elk jaar opnieuw sociaal-maatschappelijke organisaties (waaronder buurthuizen, scholen, sportverenigingen, kinderopvangen etc.) klussen aan en ontvangen deze een helpende hand van duizenden vrijwilligers gedurende twee dagen.

Ondanks de uitdagende tijden zal Curaçao Cares voor de 8e keer op rij, samen met het Oranje fonds en Reda Social de actie voortzetten. 

bol

Helpende hand

Voor elkaar en samen. Een thema dat illustreert hoe belangrijk de actie is voor de sociale organisaties die zich al hebben aangemeld voor de huidige editie van CURA DOET. Dit jaar hebben er 262 organisaties zich met een totaal van 300 projecten ingeschreven.

Door de verschillende hygiënemaatregelen van Covid-19 heeft Curaçao Cares gekozen voor een lager aantal inschrijvingen dit jaar dan normaliter gewend. Tijdens deze editie staat de veiligheid van alle deelnemers, hetzij sociale organisaties en vrijwilligers voorop.

De DOET-dagen kunnen op een creatieve, gezellige manier met de benodigde sociale afstand plaatsvinden. Een oproep aan alle deelnemers om zich aan de officiële vanuit de overheid voorgeschreven regels te houden. 

bol

Deel dit artikel