Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

PIN organiseert webinar voor legalisatie medicinale cannabis

door Op 07-01-2021

De politieke partij PIN organiseert zaterdag een webinar voor de legalisatie van medicinale cannabis. Eerder zette de partij al een traject in voor de overheid om dit te bereiken. Er zullen vier sprekers aan bod komen: Lorenzo Rolim da Silva, president van de Industriële Hennep Associatie in Latijns-Amerika, Dr. Paola Cubillos, een arts gespecialiseerd in de toepassing van medicinale wiet, Darren Eisden, studenten rechten en economie en partijleider van de PIN Suzy Camelia-Römer. Het webinar is zaterdag te volgen tussen zes en kwart over acht ‘s avonds via Zoom.


Meningen van de lezer
  1. Dave Brown   Op   13-02-2021 om 14:52

    Ik had de seminar graag willen zien. Jammer, gemist. Ik had willen vragen: welke waarborgen ms Camelia-Römer zou inbouwen in haar wetsvoorstel om te voorkomen dat de Amerikaanse problemen met de wietteelt niet worden herhaald op Curacao.

    Het is zo in de VS dat de gelegaliseerde wietteelt-wetten dusdanig door de Staten zijn ontworpen dat alleen grote bedrijven mogen profiteren van de gelegaliseerde wietteelt. Bijvoorbeeld de voorwaarden voor het verkrijgen van een vergunning zijn op de lijven geschreven van de grote ondernemingen waardoor het voor kleine ondernemingen onmogelijk wordt gemaakt.

    Dezelfde wetsontwerpers bezitten aandelen in, of fungeren als consultant voor, die grote bedrijven. Op deze manier wordt corruptie samen met de wietteelt, gelegaliseerd. Zonder dat het probleem van drugsmisbruik wordt aangepakt. Misschien is dit een onderwerp voor nadere bevraging door jullie aan ms Romer.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *