Al het nieuws

Het Radulphus College, de school voor havo/vwo, viert het 75-jarig bestaan met een feestdag en een ‘lighting parade’.

RadulphusIn een brief aan de ouders staat dat het heuglijke feit op 1 januari is maar dat de viering op maandag 9 januari begint met een speciaal programma. De leerlingen mogen met vrije kleding naar school met als thema ‘chique fantasy’. Hier is een wedstrijd aan verbonden. De leerlingen krijgen allemaal een traktatie en versieren daarna de school die ook nog eens wordt ingezegend door een pastoor. Daarna is er een modeshow en een prijsuitreiking. De festiviteiten worden op vrijdag 13 januari voortgezet met een wandelmars in de middag- en avonduren, een officiële opening van het jubileumjaar en een happy hour.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.