Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Maatregelen blijven hetzelfde

door Op 15-12-2020

De coronamaatregelen op Curaçao worden nog niet verzwaard of versoepeld. Dat heeft premier Eugene Rhuggenaath vandaag bekend gemaakt op de persconferentie. Rhuggenaath liet weten dat er een daling te zien was in cijfers, maar dat dit nog niet genoeg is om een conclusie te trekken. Ook vanwege de blackouts van vorige week hebben minder mensen zich waarschijnlijk laten testen. Op 21 december zullen de maatregelen opnieuw geëvalueerd worden.


Meningen van de lezer
  1. Gerrit Jan Oplaat   Op   15-12-2020 om 14:56

    Horeca wordt onevenredig hard getroffen. De tijdelijke bijstand is nog niet de helft van de lasten….wat doen we met de huishuur? Waarvan moet er gegeten worden. Met de sluitingstijd van 5 uur , is het niet de moeite waard open te gaan….de drooglegging is de nekslag.
    Dat de monkapjes niet helpen is door veel deskundigen beaamd.
    En dan….we hadden geen corona, ze moeten niet vertellen dat alles lokaal is. De hotelbranche schijnt boven de wet te staan. De mensen die in de hotels, met lokalen (!) staan de volgende dag gewoon toch naast je?
    Slaat allemaal nergens op en is volstrekt buitenproportioneel. De harde aanpak is zeer selektief. Dat wás het al. Je zit noodgedwongen thuis als horeca-ondernemer, en op het strand is hetvolop feest.

  2. Gerrit Jan Oplaat   Op   15-12-2020 om 14:58

    Ik bedoelde dus dat in het hotel niet aan de regels wordt gehouden, en daar al lokalen en toeristen mengen….en anders de volgende dag wel in de openbareruimte

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *