Al het nieuws

Gezaghebber Edison Rijna is gisteren tijdens een ceremonie opnieuw benoemd voor een periode van zes jaar.

F12 BON Rijna herbenoemd MOETDe ceremonie vond plaats in de zaal van de Eilandsraad in Passangrahan waar Rijna de eed aflegde voor waarnemend Rijksvertegenwoordiger Jan Helmond.

In zijn toesprak bedankte Rijna onder andere de Eilandsraad, de verschillende afdelingen van de overheid en stakeholders voor hun medewerking de afgelopen zes jaar. De gezaghebber hoopt dezelfde medewerking te krijgen in de nieuwe periode.

Ook bedankte hij de bevolking van Bonaire voor de steun die hij heeft gekregen en rekent hij op dezelfde steun komende zes jaren.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.