Al het nieuws

Ox en Wolf viert intrek nieuwe pand 

Van onze correspondent
Kralendijk - Advocatenkantoor Ox & Wolf vierde afgelopen vrijdag, 25 maart, de intrek in haar nieuwe kantoorpand aan de Kaya Grandi op Bonaire. Ter gelegenheid hiervan maakte Michiel van den Brink, managing partner van de Bonairiaanse vestiging, in het bijzijn van gezaghebber Edison Rijna de oprichting van de Stichting MeesterKunst bekend.

F14BON pandIn 2015 startte Ox& Wolf met vier partners op Curaçao en met een nevenvestiging op Bonaire. Dit gebeurde onder leiding van Freeke Kunst, de in 2017 overleden echtgenote van gezaghebber Rijna. In maart 2020 sloot Michiel van den Brink zich aan bij Ox & Wolf en onder zijn leiding maakte het bedrijf een doorstart met de Bonairiaanse vestiging in de huidige vorm. Vanuit Bonaire en Curaçao staat het team - dat intussen bestaat uit zeven partners - cliënten uit binnen- en buitenland bij.

Stichting MeesterKunst is een eerbetoon aan het leven en werk van Freeke Kunst, die naast bevlogen jurist ook getalenteerd kunstenares was. Het doel van de stichting is het steunen van vrouwelijke kunstenaars en het bevorderen van de zichtbaarheid van vrouwen in de kunstsector op Aruba, Bonaire en Curaçao. De statuten van de Stichting MeesterKunst zijn symbolisch overhandigd aan gezaghebber Rijna en aan zijn dochter Rosa Rijna.

 

Foto Dali Lourens


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.