Nieuws Curaçao

Coronacijfers van Aruba, Bonaire en Curaçao

Coronacijfers van Aruba, Bonaire en Curaçao

De eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao hebben net als bijna alle andere landen ter wereld te maken met het coronavirus. Hoewel vaccinatiecampagnes in volle gang zijn, blijft het virus aanwezig op de eilanden. In dit artikel vind je een actueel overzicht van het aantal positief geteste mensen per eiland. Daarnaast lees je het aantal nieuwe, positief getesten per dag en het aantal positief geteste mensen dat is opgenomen in het ziekenhuis.

Curaçao

Op Curaçao zijn de afgelopen week weer drie mensen overleden die positief getest waren. Het totaal aantal doden sinds het begin van de crisis komt daarmee op 171 te staan.

bol

Gisteren zijn er op Curaçao 2.009 mensen getest op Covid-19. Hiervan testten er dertien positief.

In het ziekenhuis op Curaçao liggen nu 21 mensen die positief getest zijn. Van hen liggen er tien op de intensive care. Ook herstelden er weer 22 mensen van het virus.

Curaçao telt nu 276 actieve gevallen van Covid-19.


Aruba

Op Aruba testten gisteren vijf mensen positief op Covid-19. In één van de gevallen ging het om een bezoeker van het eiland.

bol

In het ziekenhuis op Aruba liggen nu negentien mensen die positief getest zijn. Hiervan liggen er zes mensen op de intensive care. Ook liggen er op de intensive care in het ziekenhuis in Colombia nog vijftien mensen die positief getest zijn en afkomstig zijn van Aruba. Daarnaast herstelden er weer dertien mensen van het virus.

Aruba telt nu 155 actieve gevallen van Covid-19.


Bonaire

Op Bonaire zijn vandaag 32 mensen getest op Covid-19. Van hen testten er zes mensen positief.

In het ziekenhuis op Bonaire liggen nu zes mensen die positief getest zijn. Drie van hen krijgen intensieve zorg. Ook herstelden er weer twaalf mensen van het virus.

Bonaire heeft nu 108 actieve gevallen van Covid-19.

bol

Deel dit artikel