Nieuws Curaçao

Scholieren lopen bijna 7500 gulden bijeen op KLM marathon voor het Ronald McDonald House

WILLEMSTAD РStudenten van het Radulphus College en de International School of Cura̤ao hebben zaterdag tijdens de 9e editie van de KLM Cura̤ao Marathon bijna 7.500 gulden voor het Ronald McDonald House bijeengelopen.

De Charities Curaçao Foundation van het Ronald McDonald House creëerde samen met de KLM een ‘KIDS FOR KIDS’-loop voor het goede doel. 

bol

Goede doelenfonds

Het goede doelenfonds creëert en ondersteunt programma’s die rechtstreeks van invloed zijn op de gezondheid en het welzijn van kinderen en hun families. 

Met hun kernprogramma Ronald McDonald Familiekamer hebben ze een positieve impact gehad het leven van meer dan veertienduizend gezinnen met zieke kinderen tot nu toe.

Kids for Kids

bol

De groep leerlingen van het Radulphus College en de International School of Curaçao deed mee aan de vijf km race als team ‘KIDS FOR KIDS’. Elke loper werd gevraagd om op zoek te gaan naar sponsors die op hun beurt een specifieke afstandsloop financieel ondersteunden. 

Het doel was om bekendheid en geld in te zamelen voor het goede doelenfonds van het Ronald McDonald Huis op Curaçao.

De deelnemende leerlingen liepen zelf bijna 3.700 gulden bij elkaar, en verdubbelde KLM de ingezamelde gelden tot bijna 7.500 gulden. 

Deel dit artikel