Nieuws Curaçao

Sandals officieel geopend

Vandaag is na één keer uitstel dan eindelijk het all-inclusive hotel-resort Sandals officieel geopend. Afgelopen woensdag kwam de eerste gasten al aan.

De ceremonie werd bijgewoond door het voltallige kabinet van de regering Pisas. De premier zelf gaf een speech en kreeg daarna een rondleiding door de leiding van het hotel.

De nieuwe eigenaar heeft 40 miljoen dollar geïnvesteerd in de renovatie naar Sandals style. Uiteindelijk levert dat 1200 banen op. Sandals richt zich op de Amerikaanse toeristische markt.

Eerste op Curaçao

Sandals Royal Curaçao is het 16e Sandals Resort in de wereld en het eerste op Curaçao. Het hotel is gelegen op 44 hectare binnen het privélandgoed van Santa Barbara, een exclusief 3.000 hectare groot beschermd reservaat. De ligging op het westen is ontworpen om Caribische zonsondergangen vast te leggen.

Het hotel beschikt over 351 kamers en suites in 24 kamercategorieën, waaronder twee nieuwe kenmerkende suitecategorieën, de Awa Seaside Butler Bungalows en Kurason Island Poolside Butler Bungalows, compleet met Tranquility Soaking Tubs, privézwembaden, butlerservice en sportieve en stijlvolle cabriolet MINI Coopers gratis voor gasten om te rijden tijdens het verkennen van het eiland.

Deel dit artikel