Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Aruba breekt opnieuw het record van aantal nieuwe besmettingen, er zijn 692 nieuwe coronacases bij gekomen. Vijf patiënten liggen op de ic.

ARUHOHHet totaalaantal coronagevallen op Aruba staat op 2.769. Slechts 38 personen werden gisteren hersteld verklaard. Directie Volksgezondheid (DVG) laat weten dat de positiviteitsgraad is opgelopen tot 59 procent, dat is dus de kans dat iemand die getest wordt positief is. Het aantal overleden patiënten staat onveranderd op 181. Het gemiddelde aantal dagelijkse besmettingen staat nu op 365.
In het Horacio Oduber Hospitaal (HOH) liggen zeven coronapatiënten. Op de ic liggen er twee, de andere vijf liggen op de algemene afdeling. In Colombiaanse ziekenhuizen liggen op dit moment drie patiënten uit Aruba, ze liggen allemaal op de ic.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.