Nieuws Curaçao

CHATA heeft nieuwe directeur

Maria-Helena Seferina-Rojas is per 1 februari 2021 aangesteld als de nieuwe managing director van de Curaçao Hospitality & Tourism Association CHATA op Curaçao.

Seferina-Rojas was hiervoor directeur en mede-oprichter van het advies bureau CRISP. Zij is ook bekend van haar tijd bij KPMG Dutch Caribbean. Daar werkte zij bijna 11 jaar als Senior Commerce Manager en de laatste jaren als Chief Corporate Affairs. Seferina-Rojas was daarvoor ruim acht jaar werkzaam bij ABNAmro Bank in Amsterdam.

bol

De nieuwe topfunctionaris van CHATA heeft Communicatie en Toerisme & Recreatie gestudeerd. Zij heeft ruime ervaring in marketing, communicatie en sales in de corporate sector en startte haar carrière in de toeristische sector met name in de incentives, congressen en business travel.

CHATA is de belangvereniging van de Curaçaose Hospitality & Tourism sector; hotels, resorts, appartementenhouders, airlines, maar ook alle andere aan het toerisme gelieerde bedrijven. In totaal telt CHATA zo’n 225 leden.

Het toerisme op Curaçao is de afgelopen jaren fors toegenomen, waarmee de toeristische sector is uitgegroeid tot de grootste economische pijler van onze economie. Ook qua aandeel van het bruto binnenlands product (bbp), deviezeninkomsten en werkgelegenheid levert het toerisme een substantiële bijdrage.

CHATA zal tijdens haar New Year event op 11 februari aanstaande haar nieuw aangestelde directeur op ludieke wijze aan haar members presenteren.

bol


Deel dit artikel