Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - De Arubaanse Nicole Hoevertsz is in Beijing, waar ze gisteren één van de fakkeldragers was bij de start van de Olympische Winterspelen 2022.

F17ARU olympischNaast deze eervolle functie heeft ze als vicevoorzitter van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) tijdens deze Spelen een belangrijke controlerende taak. Ze is voorzitter van de Atletencommissie en zorgt ervoor dat alle deelnemers weten dat er strikte regels gelden met betrekking tot covid. Alle sporters zitten in een bubble. Wie uit deze bubble gaat, loopt het risico om het land uit te worden gezet. Tijdens de Spelen worden twee nieuwe leden voor de Atletencommissie gekozen. Hoevertsz zal bekendmaken wie die twee nieuwe leden worden. De Olympische Spelen zijn op 4 februari begonnen en duurt tot 20 februari.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.