Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Sporters meer overlast van honden in lockdown

door Op 08-04-2021

Veel wandelaars en renners die in hun eigen wijk lopen vanwege de lockdown, ondervinden problemen met honden. Dat meldt de Extra. Veel mensen moeten een stok meenemen tijdens het wandelen om zich te kunnen verdedigen tegen eventuele aanvallende honden. Ookal is er een akkoord getekend tussen CTB en de Stichting Dierenbescherming Curaçao om dit probleem aan te pakken, vraagt de gemeenschap volgens de Extra om een acute oplossing. Dit omdat het mensen beperkt in hun mogelijkheid om te sporten en dit weer slecht is voor de gezondheid.


Meningen van de lezer
  1. A.Rots   Op   08-04-2021 om 13:38

    Dierenbescherming doet niets wij zitten al geruime tijd te wachten dat ze de honden bij de buren verlossen van een ketting van een meter lang. Dierenbescherming berust zich op het feit het is lockdown we kunnen niets doen en hebben geen mogelijkheid.. De foto’s die ik heb gemaakt zijn dierontvriendelijk. Een Chiwawa leg je niet aan een zware ketting vast. Zelfs ook al is de wet erdoor ze doen niks.

  2. An   Op   08-04-2021 om 14:46

    Voor Corona tijd al aangevallen door drie buurthonden met gevolg flinke verwondingen in been en hand. Helaas lopen ze nog in de buurt en niet achter het hek waar ze thuis horen!!! Dus overlast, jazeker

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *