Wendy de Wit (linksonder) en Sharon Zilverberg (rechtsonder) uit Enschede reizen met hun gezinnen de hele wereld over en verbleven begin dit jaar toevallig allebei op Curaçao.
Volledig scherm
PREMIUM
Wendy de Wit (linksonder) en Sharon Zilverberg (rechtsonder) uit Enschede reizen met hun gezinnen de hele wereld over en verbleven begin dit jaar toevallig allebei op Curaçao. © fam. Hendriks en Scheffer

Van overwinteren op Curaçao weer terug naar Enschede, hoe is het nu met reismama’s Sharon en Wendy?

hoe is het metENSCHEDE - Begin vorig jaar overwinterden Sharon Zilverberg en Wendy de Wit met hun gezinnen op Curaçao. Hoe gaat het nu met de reismama’s uit Enschede? Spoiler alert: het volgende avontuur lonkt alweer.

  1. Met de resultaten van Excelsior’31 onder trainer Van der Veen is niets mis: waarom wringt het dan toch?
    PREMIUM

    Met de resultaten van Excelsior’31 onder trainer Van der Veen is niets mis: waarom wringt het dan toch?

    Koploper met Excelsior’31 in de vierde divisie en deze donderdagavond op jacht naar een plek in de halve finale van de districtsbeker. Niets aan de hand, zou je denken. Maar resultaten zeggen niet alles, zo weet trainer Jos van der Veen. Een jaar is hij nu werkzaam bij de voetbalclub en na dit seizoen is het klaar in Rijssen. Een gesprek over hoe mooi, maar tegelijkertijd ook hoe slopend het vak soms kan zijn. „En toch wil ik niets anders.”
    Enschede