Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Amparo: “laat je niet vaccineren”

door Op 18-02-2021

“Drink awa di lamunchi (water met limoen, red) en slik asperines, dan overkomt je niks”. Dat zei statenlid Amparo dos Santos op TV Direct. Hij reageert daarmee op de eerste 19.000 coronavaccins die woensdag aankwamen op Curaçao.

Volgens de voorman van Korsou di Nos Tur moet Curaçao zich vooral niet laten vaccineren tegen het coronavirus. “Wat denkt Zita (minister van Volksgezondheid) wel; dat we honden of katten zijn en dat ze zo met ons om kan gaan? We gaan hier helemáál geen vaccins testen, dat doen ze maar in Nederland”, aldus Dos Santos.

In plaats van het Pfizer vaccin wat door de Nederlandse overheid betaald is adviseert Dos Santos awa di lamunchi te drinken. Daarnaast gaat zijn partij aspirines uitdelen in de wijken. “Dan gaat het bloed goed circuleren en kan je niks overkomen” zei de lijsttrekker in het tv interview.

Dos Santos gelooft niet in de werking van het vaccin. “Het helpt nergens tegen, en als het dat al doet, dan maar voor drie maanden. Joe Biden heeft het al twee keer toegediend gekregen en draagt nog steeds een mondkapje. Waar doe je het dan voor? Wanneer wordt zijn imuumsysteem sterker? In Nederland zijn er zelfs mensen aan het vaccin doodgegaan”.

De partij van Dos Santos behaalde bij de verkiezingen in 2017 ruim 9% van de stemmen. Dat staat gelijk aan twee zetels in het Curaçaose parlement. Met een totaal aantal stemmen van 7.439 eindigde hij als vierde partij.


Meningen van de lezer
  1. Jeroen   Op   18-02-2021 om 13:26

    Ach ja, de aarde is toch ook plat? En u laat zich natuurlijk ook niet vaccineren tegen difterie, tyfus en pokken…?

  2. Walter   Op   18-02-2021 om 14:15

    De stuiptrekkingen van een “parlemantslid”die zelden aanwezig was, laat staan zijn taken naar behoren uitvoerde. In plaats van het Algemeen Belang te dienen, verifieerbare leugens verspreiden?!?

  3. Bart B   Op   18-02-2021 om 19:21

    Amparo is op de stoel van een dokter gaan zitten. Hij heeft nooit een letter geneeskunde gestudeerd. Dus neem echt niets serieus van deze man. Hij probeert met complete nonsens campagne te voeren maar hij slaat de plank wel heel erg mis.

  4. Eldred   Op   21-02-2021 om 03:31

    Niemand hoef een dokter te zijn om te zien wat er ECHT aan de hand is. Om dat te zien dienen we WAKKER te zijn! En zo te lezen liggen hier veel mensen nog te snurken…..

  5. Shirley Martis Christina   Op   06-01-2022 om 08:59

    Ik denk dat Amparo Dosanto geen geneeskunde hoeft te zijn om zijn gedachten voor te zetten,kijk we zitten nouw 2 jaren met de Corona Vires,mensen zijn gevaccineerd,toch zijn er mensen die dood zijn gegaan na ze gevaccineerd waren, zo ik zeg net als Amparo Dosanto, niet vaccineren laat je in leven blijven mondkapje en afstand houden is heel belangrijk en handgel gebrijken en niet in publiek gaan als het niet nodig blijf thuis dat is heel belangrijk,dit is mijn mening

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *