Het Rode Kruis op Curaçao geeft voedselkaarten uit aan bewoners van het eiland die door de coronacrisis in grote financiële problemen zijn geraakt en hun baan verloren.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Rode Kruis op Curaçao geeft voedselkaarten uit aan bewoners van het eiland die door de coronacrisis in grote financiële problemen zijn geraakt en hun baan verloren. © Arie Kievit

Curaçao deelt ‘pinpassen’ uit: ‘Bedrag hangt af van de grootte van de familie’

De Cariben hebben het zwaar te verduren door de coronacrisis en de totale ineenstorting van het toerisme. Op Curaçao deelt het Rode Kruis op grote schaal voedselpakketten uit om het leed wat in te dammen. ,,Het breekt je hart.”

  1. Argentijns gerechtshof: Iran achter dodelijke aanslagen op Israëlische instellingen Buenos Aires

    Argentijns gerechts­hof: Iran achter dodelijke aanslagen op Israëli­sche instellin­gen Buenos Aires

    Het Argentijnse Hof van Cassatie heeft geoordeeld dat Iran schuldig is aan twee aanslagen op Israëlische instellingen in Buenos Aires, waarbij in totaal 114 doden vielen. De eerste aanslag vond plaats in 1992 en was gericht tegen de Israëlische ambassade. Twee jaar later vond opnieuw een aanslag plaats, tegen de Argentijns-Israëlische Vereniging (AMIA). De Argentijnse pers spreekt over ‘een historisch vonnis’ voor de Joodse gemeenschap.