Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - J.G. (Jos) Hillen is gisteren door het Bestuurscollege benoemd tot interim-directeur van overheids-nv Oil Trading Bonaire (OTB) voor een periode van maximaal zes maanden.

F16BON OTBHet Bestuurscollege acht het van het grootste belang te waarborgen dat OTB als betrokken partij bij de onderhandelingen met Curoil transparant, integer, objectief en in het belang van Bonaire opereert. Ook moet OTB geassisteerd worden, in goed overleg met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, om de continuïteit van de brandstofvoorziening in afwachting van een structurele oplossing goed en veilig te waarborgen. Hillen heeft tot taak OTB zowel organisatorisch als kwalitatief voor te bereiden op haar rol bij het proces om tot een duurzame, veilige en efficiënte brandstofvoorziening te komen.
Onmiddellijk na het aantreden is het Bestuurscollege begonnen met het zoeken naar geschikte kandidaten ter vervulling van de al geruime tijd opengelaten vacatures in de raad van commissarissen (RvC) van OTB.
Na het zomerreces zal de Eilandsraad conform de voorgeschreven procedure worden gehoord waarna de aandeelhoudersvergadering een benoemingsbesluit neemt.
Vervolgens is het aan de RvC een definitieve directeur voor OTB te werven.
Sinds 1 juli is Hillen ook interim-directeur van Bonaire International Airport. Hij heeft in korte tijd, in lijn met zijn uitgebreide professionele ervaring, laten zien doortastend te werk te gaan, aldus het Bestuurscollege.

 

 


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.