Al het nieuws

Tijdens de World Clean Up Day Curaçao is zaterdag ruim 193.890 kilo vuil door zeker 1.300 vrijwilligers op 80 locaties opgehaald. Vandaag wordt het definitieve aantal kilo’s bekendgemaakt. De organisatie van de schoonmaakactie is tevreden.

F01 Clean Up 1Het viel vrijwilligers op dat onder andere de wijken Barbuquet, Las Almas, Nieuw Nederland en Scharloo substantieel schoner waren dan een jaar geleden. De wijk Kustbatterij deed voor het eerst op grote schaal mee; daar werd 50.000 kilo opgehaald.

Op de weg tussen Ronde Klip en Playa Kanoa werd 40.000 kilo verzameld en reden trucks af en aan naar de landfill bij Malpais. Verder maakten 138 duikers bij 11 verschillende stranden het rif schoon.



Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.