Al het nieuws

Divecenter CURious2Dive heeft speciaal voor Fuikdag drijvende vuilnisbakken ontworpen en die afgelopen zaterdag naar Fuikbaai gebracht waar gisteren het populaire evenement Fuikdag heeft plaatsgevonden.

fuikdagElk jaar weer trekken op de eerste zondag van het jaar zeeliefhebbers en booteigenaren massaal naar Fuikbaai om daar Fuikdag te vieren. Honderden mensen dobberen dan rond in de zee, er is volop eten en drinken en muziek om de dag te vieren. Maar ook blijft er elk jaar veel vuil over als de gasten weer zijn vertrokken. Door de drijvende vuilnisbakken hoopt CURious2Dive de bezoekers aan te sporen hun afval in de vuilnisbak te gooien en zo bij te dragen aan een schoner milieu. Op 11 januari bezoekt een groep vrijwilligers tijdens de ‘After Fuikdag Clean Up’ weer de locatie om de overige rommel op te ruimen.
Foto CURious2Dive


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.