Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

TUI HELPT ABC-EILANDEN AAN LAADPALEN

door Op 21-12-2022

TUI investeert in het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s op de ABC-eilanden. In samenwerking met Dynaf worden vanaf komend voorjaar 55 laadpalen geplaatst: 30 op Curaçao, 15 op Aruba en 10 op Bonaire.

Op dit moment zijn er nog nauwelijks elektrische auto’s op de ABC-eilanden, wat grotendeels veroorzaakt wordt door het gebrek aan oplaadpunten. De laadpalen komen te staan op diverse plaatsen, zowel bij hotels als bij ‘logische’ locaties als een supermarkt en populaire toeristische hotspots.

Ook worden er bij verder weg gelegen stranden oplaadpalen geplaatst die werken op zonne-energie. Gisteren werd de eerste TUI laadpaal symbolisch in gebruik genomen.

Het initiatief komt voort uit TUI’s Fair Travel activiteiten, waarbij rekening wordt gehouden met de lokale bevolking en de economie. Elke reiziger die een Fair Travel reist boekt, draagt 2 euro bij en TUI voegt daar zelf 2 euro aan toe. Op deze manier wil de reisorganisatie de lokale bevolking mee laten profiteren van het commerciële succes op de eilanden. 


Meningen van de lezer

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *