Nieuws Curaçao

Curaçao vanaf morgen ‘Toke di Keda’ avondklok terug

WILLEMSTAD – Morgen vrijdag 13 augustus gaat opnieuw de avondklok gelden op Curaçao. Dit heeft minister-president Gilbert Pisas zojuist bekend gemaakt. De avondklok geldt voorlopig van 12 uur ’s nachts tot 4.30 uur in de morgen.

Een aanvraag voor een uitzondering kan online aangevraagd worden en een bestaande vergunning is geldig indien de situatie ongewijzigd is.

Naast de Toke di Keda, zoals de avondklok lokaal heet, is er een samenscholingsverbod van maximaal 100 mensen en bij deze samenkomsten moet men een afstand van 2 meter houden en mag er niet gedanst worden en er mag geen muziek gemaakt worden.

Voor beachclubs gelden aanvullende maatregelen. Ook een maximum van 100 bezoekers. Er moet 2 meter afstand gehouden worden, er mag niet gedanst worden, geen harde muziek en alle bezoekers moeten geregistreerd worden

Ondernemers waaronder restaurants en casino’s moeten om 23 uur dicht en de truk di pan mag open van 19.00 tot 23.00 uur. Bij het betreden van winkels en is het dragen van een mondkapje verplicht.

Deel dit artikel