Nieuws Curaçao

Extra optreden Jandino in Landhuis Brakkeput Mei Mei

Omdat de twee eerdere optredens nu al zijn uitverkocht, geeft Jandino op zondag 21 augustus nog een extra show in landhuis Brakkeput Mei Mei. De eerste twee optredens van de stand-up comedy show Perspectief zijn op 19 en 20 augustus.

Afgelopen theaterseizoen trok Jandino al door heel Nederland met zijn solo voorstelling en nu krijgt de tour ook een internationaal podium. De comedian bezocht afgelopen week Turkije en zal de komende maand ook op Bonaire, Aruba en Suriname te zien zijn. Uiteraard slaat hij zijn geboorte-eiland Curaçao niet over.

bol

Het thema van deze show is dat onderwerpen altijd vanuit verschillende perspectieven kunnen worden bekeken. Jandino stelt met klem dat het ‘juist in deze wereld nodig is om dingen af en toe vanuit een ander perspectief te bekijken. De waarheid ligt immers in het oog van de toeschouwer, dat is dan wel vanuit welke hoek je het bekijkt natuurlijk.’

Op beide avonden zullen DJ Alex Sargo & DJ Willy Whoo de show afsluiten met een after-party inclusief Meet & Greet met Jandino voor het gehele publiek.

Deel dit artikel