Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Kenley Jansen Foundation doneerde gisteren een ‘Kenley’s Locker’ aan de kinderafdeling van Curaçao Medical Center (CMC).

F01 Kenley Jansen CMC 2Kenley Jansen en zijn vrouw Gianni, vice president van de stichting, waren gisteren aanwezig in het CMC om de donatie te overhandigen.
Een van de projecten van de stichting, ‘Kenley’s Locker’, besteedt aandacht aan kinderen die om wat voor reden dan ook in het ziekenhuis liggen en hun ouders. De gedoneerde locker bevat iPads en Nintendo-switches met spelletjes en dienen als bron van vermaak en afleiding voor kinderen die in het CMC zijn opgenomen.
Via de Kenley Jansen Foundation hebben Kenley en zijn vrouw meerdere kluisjes gedoneerd aan verschillende ziekenhuizen in de Verenigde Staten. Eerder had het koppel al plannen om ook aan het CMC te doneren, maar de verzending van de tablets hield hen tegen.
Inspiratie voor het ‘Kenley’s Locker’ project is voortgekomen uit de persoonlijke ervaring van Kenley en zijn vrouw. Toen hun oudste zoon voor korte tijd werd opgenomen in het ziekenhuis merkten de ouders een gebrek aan speelgoed en vermaak voor kinderen in het ziekenhuis. Dat is het moment waarop het idee voor ‘Kenley’s Locker’ is ontstaan. Zijn vrouw Gianni wilde graag verlichting bieden in de ervaring van de kinderen tijdens hun verblijf in het ziekenhuis.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.